Aanhangwagen huren Nieuw-Vennep

Wilt u een aanhangwagen huren en bent u woonachtig in Nieuw-Vennep? Wilt u iets verplaatsen wat te groot is om in de auto te vervoeren? Of heeft u binnenkort een verhuizing gepland staan? Tankstation Zwart in Amsterdam heeft de oplossing voor u.

Tankstation is gevestigd in Amsterdam. Maar de inwoners van Nieuw-Vennep willen wij ook graag de mogelijkheid bieden om een aanhangwagen te huren. Onze aanhangers zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Zo kunnen wij u helpen met het vervoer van verschillende soorten goederen. Een B-rijbewijs is voldoende om een aanhangwagen te kunnen huren. Om één van de aanhangwagens te reserveren kunt u bij ons binnen lopen of bellen. In onze brochure vindt u meer informatie over de verhuur.

Soorten aanhangwagens?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij twee soorten aanhangers aan. De open en gesloten variant. Beide soorten zijn ook in verschillende formaten beschikbaar. Wij adviseren om de aanhanger met een huif te gebruiken op het moment dat u machines en/of goederen wilt vervoeren die nagenoeg vocht- en/of stofvrij moeten blijven.

Aanhangwagen beladen?

Het op de juiste manier beladen van een aanhanger is van groot belang. Het advies is om de lading goed vast of klem te zetten. De lading kan hierdoor tijdens het rijden minder tot niet verplaatsen. De maximale kogeldruk mag 75 kg zijn. Genoeg druk op de kogel is wel belangrijk. Daarom adviseren wij de aanhanger aan de kant van de kogel iets zwaarder te beladen. Het meeste plezier van uw aanhanger heeft u als onze adviezen worden opgevolgd. En daardoor heeft u snel en veilig uw goederen op de plaats van bestemming.

Borg

Als u bij ons een aanhanger huurt brengen wij borg in rekening. U krijgt de borg direct terug als de aanhanger in goede staat wordt teruggebracht.
De borg: € 7 (dag), € 100 (weekend) en € 250 (week).

Praktische zaken huur aanhangwagen

Wij vragen u uw legitimatie mee te nemen als u een aanhanger bij ons wilt huren. Hiervoor volstaat een geldig rijbewijs. Uiteraard staan wij voor u klaar indien u hulp nodig heeft met aankoppelen van de aanhanger of andere zaken.

Wilt u een aanhangwagen huren dichtbij uw woonplaats? Wij verhuren ook aanhangwagens in o.a. Hoofddorp, Badhoevedorp en Hillegom. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Download de brochure met alle informatie over onze aanhangwagen verhuur.