Tanken

Shell Nederland BV heeft ruim 450 tankstations in Nederland. Tankstation Zwart in Amsterdam is daar één van. Shell is continu op zoek naar hoogwaardige en innovatieve brandstoffen. De brandstoffen die nodig zijn voor auto’s kunnen wij leveren. Denk hierbij aan Euro 95, diesel en LPG. De nieuwste generatie van Shell brandstof is de Shell V-Power Benzine. Deze brandstof zorgt voor nog betere rij prestaties en efficiëntie door het octaangetal van RON 98. Ook de V-Power Diesel is speciaal samengesteld om te voldoen aan de eisen van moderne dieselmotoren.

Ook brandstof, in de vorm van mengsmering, voor uw brommer, boot of grasmaaier, kunt u bij ons tanken.

Tanken op rekening

Het is bij ons mogelijk om op rekening te tanken als u een zakelijke klant bent. U kunt een lokale tankpas aanvragen bij ons tankstation. Met deze pas is het alleen mogelijk om bij Tankstation Zwart in Amsterdam te tanken. Niet bij andere Shell tankstations. 2 Keer per maand ontvangt u van ons een factuur.

[klik hier om de voorwaarden van de tankpas te downloaden]

Service en fuelService

Bij Tankstation Zwart staat service hoog in het vaandel. De klant is koning. Indien het voor u moeilijk is om zelf te tanken, dan wordt u graag geholpen door één van de behulpzame medewerkers van Tankstation Zwart. Voor mensen met een lichamelijke beperking is het tanken van hun auto een letterlijke uitdaging. Natuurlijk kunt u altijd bellen naar het tankstation als u de auto niet uit kunt komen. Veel beter kunt u gebruik maken van fuelService. Met deze applicatie, die u op uw telefoon installeert, kunt u voor vertrek Tankstation Zwart om hulp vragen. Deze applicatie is gratis te downloaden*. Zo weet u zeker dat er iemand beschikbaar is om u te helpen met tanken zodra u arriveert. Lees hier meer over fuelService.

Openingstijden

Onze shop is geopend op maandag tot en met vrijdag van 6:00 tot 23:00. Zaterdag en zondag is de shop geopend van 7:00 tot 23:00 uur. Bij selfservice zijn de pompen 1 tot en met 4 en CNG, 24 uur per dag geopend.

* Onder voorbehoud. In juli 2018 is deze applicatie gratis te downloaden.