Loading...
Tanken 2018-06-15T13:45:00+00:00

Tanken

Tankstation Zwart is één van de ruim 450 tankstations van Shell in Nederland. Shell staat voor brandstoffen van hoge kwaliteit. Naast Euro 95, Diesel en LPG, biedt Shell u ook de premium brandstoffen V-Power Diesel en V-Power Benzine. Tevens kunt u bij ons mengsmering tanken voor uw brommer, boot of grasmaaier.

Tanken op rekening

Voor de zakelijke klant is het mogelijk om te tanken op rekening. U kunt een lokale tankpas aanvragen bij ons tankstation. Met deze pas is het alleen mogelijk om te tanken bij ons tankstation en niet bij andere. U krijgt dan twee keer per maand een factuur.

Service

Bij Tankstation Zwart staat service hoog in het vaandel. De klant is koning. Kunt u om wat voor reden dan ook niet zelf tanken? Dan helpt het personeel bij Tankstation Zwart u graag. U kunt ook bellen naar het tankstation als u de auto niet uit kunt komen. U kunt eventueel ook gebruik maken van fuelService. Lees hier meer over fuelService.

Openingstijden

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 6:00 tot 23:00 uur terecht bij de shop. Op zaterdag en zondag is dat van 7:00 tot 23 uur.

Onbemand is 24/7 beschikbaar bij pomp 1 tot en met 4 en CNG.