Aanhangwagen huren Hoofddorp

Wilt u een aanhangwagen huren en bent u woonachtig in Hoofddorp? Heeft u binnenkort een verhuizing gepland staan? Of wilt u iets verplaatsen wat te groot is om in de auto te vervoeren? Tankstation Zwart in Amsterdam heeft de oplossing voor u.

Wij hebben verschillende soorten aanhangwagens voor u klaar staan. Zo kunnen wij u van dienst zijn met het vervoeren van diverse goederen. U kunt bij ons binnen lopen om één van de aanhangwagens te reserveren of telefonisch contact opnemen. Hiervoor heeft u alleen een B-rijbewijs nodig, aanvullend een E-rijbewijs is niet noodzakelijk. In onze brochure vindt u meer informatie over de verhuur. Tankstation Zwart is gevestigd in Amsterdam maar bent u woonachtig in Hoofddorp dan kunt u ook gebruik maken van onze services.

Een gesloten of open aanhangwagen?

U heeft de keuze uit twee soorten aanhangwagens die u kunt huren. Gesloten aanhangers hebben wij in twee verschillende maten. De open aanhangers hebben wij ook in twee varianten voor u beschikbaar. De aanhanger met een huif is aan te raden bij het vervoer van machines en/of goederen die nagenoeg vocht- en/of stofvrij moeten blijven.

Hoe beladen aanhangwagen

U dient eraan te denken dat u de aanhangwagen op de juiste manier belaadt. De maximale kogeldruk mag 75 kg zijn. Er moet echter wel genoeg druk op de kogel komen. Daarom adviseren wij de aanhanger aan de kant van de kogel iets zwaarder te beladen. Het is belangrijk dat de lading in de aanhangwagen goed vast- of klemgezet wordt. De lading gaat hierdoor tijdens het rijden minder tot niet schuiven. Indien u onze adviezen aanhoudt, heeft u het meeste plezier van de huur van onze aanhangwagens. En heeft u snel uw goederen op de plaats van bestemming.

Borg aanhangwagen

Wij brengen een borg in rekening. U krijgt de borg direct terug als de aanhanger in goede staat wordt teruggebracht. De borg voor een dag is € 7, voor een weekend € 100 en een week € 250.

Praktische zaken

Wij willen u vragen een legitimatiebewijs mee te nemen als u een aanhanger bij ons wilt huren. Hiervoor volstaat een geldig rijbewijs. Uiteraard staan wij voor u klaar indien u hulp nodig heeft met aankoppelen.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat aanhangers verhuurt bij u in de buurt? Wij verhuren ook aanhangwagens in o.a. Nieuw-Vennep, Badhoevedorp en Hillegom. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Download de brochure met alle informatie over onze aanhangwagen verhuur.