Kies vandaag nog voor onze wasabonnementen

Rijdt u graag altijd met een schone auto rond? Dan kan dat bij ons vanaf nu tegen een vast bedrag per maand.
Bij Tankstation Zwart kunt u nu heel makkelijk via www.tankstationzwart.nl online een wasabonnement afsluiten.

Wij bieden 2 varianten aan:
Standaard abonnement € 19,50 per maand. (maandelijks opzegbaar)
Hierbij heeft u 2 wasbeurten per maand op maximaal 2 kentekens. Waspakket naar keuze.

Luxe abonnement € 30,00 per maand. (maandelijks opzegbaar) Taxi meerprijs.
Hierbij geldt onbeperkt aantal wasbeurten (1 x per dag) en waspakket naar keuze. Kenteken gebonden.

  • Rijd altijd in een schone auto
  • Bespaar per wasbeurt
  • Uw kenteken wordt gescand bij de de ingang van de wasstraat
  • Gratis gebruik van de stofzuigers
  • Vast bedrag per maand
  • Eenmalige ideal betaling
  • Automatische incasso via Sepa

Auto wassen

Wie kent dat niet? Uw auto rijdt altijd lekkerder als u een volle tank en een schone auto hebt. Bij Tankstation Zwart in Amsterdam bieden wij u een diversiteit aan diensten aan. Buiten het tanken van uw auto, kunt u ook uw auto wassen en dus reinigen.

Wasstraat Tankstation Zwart

Dit kunt u doen in onze textiel wasstraat Amsterdam. Voordat u de wasstraat inrijdt, wordt uw auto met een hogedrukspuit gereinigd door een goed opgeleide medewerker van ons was team. Hiermee wordt zand, zout en modder verwijderd, wat een krasvrij resultaat geeft. Onze textiel wasstraat beschikt over lappen van textiel in plaats van nylon borstels. Hierdoor kunnen wij een krasvrij resultaat garanderen. De laatste spoeling van de wasbeurt wordt met osmose water gedaan. Waardoor het eindresultaat streeploos schoon is. De wasstraat kan personen auto’s en bestelauto’s  aan die een maximale afmeting hebben van BxH: 2,25×2,10 meter. Wel een schone auto, maar vindt u het vervelend om de wasstraat in te gaan? Geen nood! Ons team staat altijd voor u klaar. Er kan iemand met u meerijden of u stapt uit zodat een medewerker van ons uw auto door de wasstraat rijdt.

Auto uitzuigen

Bij één van onze 14 stofzuigers kunt u de auto uitzuigen. Bij iedere wasbeurt in onze wasstraat, ontvangt u een munt waarmee u gratis een stofzuiger kunt gebruiken. Tegen onze speciale mattenkloppers kunt u uw matten uitkloppen. De stofzuigers zijn 24 uur per dag beschikbaar.

Zelf uw auto wassen in onze wasboxen

Uiteraard kunt u ook bij één van onze 12 wasboxen uw auto zelf schoonmaken. Doordat Tankstation Zwart het vuile water opvangt en afvoert op een milieu vriendelijke wijze, is deze manier van auto reinigen minder belastend voor onze mooie aardbol. Dan wanneer u de auto voor de deur wast en daardoor het vuile water in de riolering terecht komt. Onze wasboxen zijn ook uitermate geschikt om uw fiets, scooter, aanhangwagen, camper of caravan te wassen. De wasboxen zijn 24 uur per dag geopend.

Vragen?

Heeft u vragen of komt u ergens niet uit? Het team bij de wasstraat staat altijd voor u klaar.

BOVAG

Tankstation Zwart is aangesloten bij BOVAG autowasbedrijven. Het BOVAG-keurmerk staat voor professionele ondersteuning, garantie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies voor zekerheid en ga naar Tankstation Zwart.

CARWASH PAS

Om de doorstroom van auto’s zo snel mogelijk te laten verlopen, werken wij bij Tankstation Zwart met een Carwash pas. Hierdoor hoeven onze medewerkers niet iedere keer te stoppen met hun werkzaamheden, omdat ze eerst moeten gaan afrekenen met de klant. De Carwash pas is geheel gratis. U kunt hem heel eenvoudig online aanvragen. Klik hieronder op de button! U krijgt bij een hoger oplaadbedrag, meer tegoed. Waardoor u meer  wasbeurten krijgt. Bijvoorbeeld u laad uw Carwash pas op met € 50,=, dan krijgt u een was tegoed van € 55,=. Snel verdiend toch? Ook kunt u op onderstaande button uw Carwash pas opwaarderen.

Graag tot ziens bij Tankstation Zwart in Amsterdam!

Zwart Autowasstraat tarieven en openingstijden
Oplaadbedrag => Tegoed
+ € 30,- € 30,-
+ € 50,- € 55,-
+ € 100,- € 115,-
+ € 150,- € 175,-
+ € 200,- € 235,-
+ € 400,- € 480,-
Tankstation Zwart in Amsterdam | Tanken, Auto wassen, Broodjes, Catering, Telefoonreparatie
Tankstation Zwart in Amsterdam | Tanken, Auto wassen, Broodjes, Catering, Telefoonreparatie
Tankstation Zwart in Amsterdam | Tanken, Auto wassen, Broodjes, Catering, Telefoonreparatie