Loading...
Auto Wassen 2018-06-15T13:42:51+00:00

Auto wassen

Tankstation Zwart creëert door het aanbieden van diverse diensten een totaalconcept. Hiervan is het reinigen van de auto een belangrijk onderdeel. Met een textiele wasstraat, acht doe-het-zelf wasboxen en 14 stofzuigers heeft Tankstation Zwart een compleet aanbod om uw auto zo schoon mogelijk te krijgen.

Wasstraat

Beleving en optimaal resultaat daar is waar het om draait in onze textiele wasstraat. Een combinatie van professionele apparatuur van de Duitse fabrikant Holz en een goed opgeleid team die de auto eerst wast, zorgen ervoor een super schoon en glanzend resultaat. Tevens beschikt de wasstraat over Textiele lappen in plaats van borstels en wassen wij met osmose water waardoor het eindresultaat nog beter is. Na de wasstraat kunt u gratis uw auto stofzuigen.

De maximale breedte van de auto is tot 2,25 meter en de hoogte tot 2,10 meter.
De wasstraat is van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur geopend.

Heeft u vragen of komt u ergens niet uit? Het team bij de wasstraat staat altijd voor u klaar.

Tankstation Zwart in Amsterdam | Tanken, Auto wassen, Broodjes, Catering, Telefoonreparatie

Wij kunnen ons voorstellen dat het niet iedereen zijn hobby is om door een wasstraat te gaan en dat zelfs mensen angst hiervoor hebben. Ons team probeert het voor iedereen een beetje leuker en aangenamer te maken. Heeft u angst om door de wasstraat te gaan kunnen wij altijd met u meerijden of u stapt helemaal uit de auto en wij halen de auto door de wasstraat. Alles is mogelijk!

BOVAG

Tankstation Zwart is aangesloten bij BOVAG autowasbedrijven. Het BOVAG-keurmerk staat voor garantie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dus kiest u voor zekerheid, dan gaat u naar een BOVAG-bedrijf.

CARWASH PAS

Om door de wasstraat te gaan, heeft u een Carwash pas van Zwart nodig. Deze is geheel gratis en voor iedereen aan te vragen. De aanvraag is zeer eenvoudig, dus geniet direct van korting op uw tegoed! Indien u al een waspas heeft kunt u hier tevens inloggen om de kaart op te waarderen.

Waspas opwaarderen
Waspas aanvragen
Waspas registreren
Oplaadbedrag => Tegoed
+ € 30,- € 30,-
+ € 50,- € 55,-
+ € 100,- € 115,-
+ € 150,- € 175,-
+ € 200,- € 235,-
+ € 400,- € 480,-

WASBOXEN

Wast u liever zelf uw auto? Tankstation heeft acht wasboxen op het terrein, waarvan er één wasbox speciaal geschikt is voor caravans en busjes. De wasboxen zijn 24 uur per dag geopend.

STOFZUIGERS

U vindt bij Tankstation Zwart maar liefst veertien stofzuigers waar u 24 per dag terecht kunt. Bij iedere wasbeurt in de wasstraat ontvangt u gratis een munt om deze stofzuigers te kunnen gebruiken.

Tankstation Zwart in Amsterdam | Tanken, Auto wassen, Broodjes, Catering, Telefoonreparatie
Tankstation Zwart in Amsterdam | Tanken, Auto wassen, Broodjes, Catering, Telefoonreparatie
Tankstation Zwart in Amsterdam | Tanken, Auto wassen, Broodjes, Catering, Telefoonreparatie