Broodjes bezorging & Catering

Bent u onderweg en heeft u trek gekregen in een heerlijk belegd broodje? Dan bent u bij Zwart Bakery Amsterdam aan het juiste adres. De broodjes bakken wij zelf in onze Zwart Bakery. Op ieder moment van de dag kunt u bij ons terecht voor heerlijke croissants en een diversiteit aan vers belegde broodjes. Ons beleg assortiment is zo groot, dat wij voor iedere smaak een smakelijk belegd broodje hebben.

Wij kunnen uw lunch ook bezorgen

In de steden Amsterdam en Badhoevedorp kunnen wij uw lunch ook bezorgen. Hebt u het druk op kantoor en bent u daardoor niet in de gelegenheid bij ons langs te komen, of heeft u een lunch op kantoor georganiseerd met uw personeel of klanten? Neem dan contact met ons op. In onze Zwart Bakery maken wij de door u vooraf geselecteerde broodjes piekfijn in orde en presenteren deze op een mooie schaal. Uiteraard kunnen wij dit ook op de gebruikelijke manier verpakken. U kunt hierin uw wensen zelf kenbaar maken. Buiten de heerlijke broodjes, kunnen wij ook diverse gekoelde dranken meeleveren. Zo bent u in één keer klaar met de lunch.

Tankstation Zwart in Amsterdam | Tanken, Auto wassen, Broodjes, Catering, Telefoonreparatie

Bestelling plaatsen?

Bestellingen die voor 11:00 uur online zijn doorgegeven, kunnen wij dezelfde dag op tijd leveren in Amsterdam en Badhoevedorp. Bestellingen die na 11:00 uur online zijn doorgegeven, kunnen wel dezelfde dag geleverd worden, maar er is dan geen garantie dat het op de door uw aangegeven tijd zal zijn. Wij hanteren een minimale afname van 6 broodjes, als wij het bij u thuis of op kantoor bezorgen. Uiteraard kunt u uw bestelling ook online doorgeven, maar het zelf komen afhalen in Amsterdam.

Plaats gemakkelijk uw bestelling hier online.

Openingstijden Zwart Bakery

De openingstijden van Zwart Bakery zijn van maandag t/m vrijdag van 06:30 tot 17:00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen van 08:00 tot 17:00 uur. Op verzoek is Zwart Bakery ook buiten deze openingstijden geopend. Er is dan, beperkte, levering mogelijk. Via e-mail of per telefoon kunt u contact met ons opnemen en uw verzoeken kenbaar maken.

Ambachtelijke patat

Tankstation Zwart heeft naast de broodjes ook heerlijk ambachtelijk gebakken patat. Deze kunt u aanvullen met de vele snacks en/of onze specials. Kom gerust eens proeven!

Koffie

Onze koffie leverancier heeft voor ons,  en zeker voor u, een heerlijke selectie gemaakt van verschillende smaken koffie. Kom genieten van de ultieme Piacetto Espresso. Deze koffie is ontwikkeld in samenwerking met koffie barista kampioen en koffiesommelier Graziano Chessa uit Italië. Wij raken geïnspireerd en gepassioneerd door de beleving die Espresso koffie met zich meebrengt. Dit gevoel willen wij u ook graag laten beleven. Kom snel genieten van milde Zuid Amerikaanse Arabica’s en speciale Indiase parchments. Tevens serveren wij heerlijke Café Crema, Cappuccino, Café Late, Late Macchiato en thee van het merk Pure.