Aanhangwagen huren Hillegom

Wilt u een aanhanger huren en bent u woonachtig in Hillegom? Staat er binnenkort een verhuizing gepland? Wilt u veel spullen in één keer naar de vuilstort brengen? Of wilt u iets verplaatsen wat te groot is om in de auto te vervoeren? Tankstation Zwart in Amsterdam heeft de oplossing voor u.

Bij ons kunt u een aanhangwagen huren indien u in het bezit bent van een B-rijbewijs. Een E-rijbewijs is niet nodig. Reserveren kunt u op verschillende manieren doen, zowel via de telefoon of door bij ons langs te komen. De aanhangwagens die wij verhuren hebben wij in diverse afmetingen en uitvoeringen. Zo kunnen wij u helpen met het vervoeren van goederen met diverse formaten. In onze brochure vindt u meer informatie hierover. Wij zijn gevestigd in Amsterdam. Maar inwoners van Hillegom willen wij ook in de gelegenheid stellen om gebruik te maken van onze services.

Aanhangwagens in diverse uitvoeringen

Onze aanhangers zijn in twee varianten beschikbaar. De open aanhangwagens hebben wij in twee soorten voor u staan. Gesloten aanhangers hebben wij ook in twee verschillende maten. Is het noodzakelijk dat uw goederen vocht- of stofvrij worden vervoerd? Dan adviseren om de aanhanger met een huif te gebruiken.

Beladen

Het op de juiste manier beladen van de aanhangwagen is van groot belang. Het advies is om de lading goed vast of klem te zetten. De lading kan hierdoor tijdens het rijden weinig tot niet verplaatsen. De maximale kogeldruk mag 75 kg zijn. Er moet echter wel genoeg druk op de kogel komen. Daarom adviseren wij de aanhanger aan de kant van de kogel iets zwaarder te beladen. Indien u zich aan onze adviezen houdt, heeft u het meeste plezier van onze aanhangers. En daardoor heeft u snel en veilig uw goederen op de plaats van bestemming.

Borg

Wij vragen een borg als u bij ons een aanhanger huurt:

• Voor een dag € 7
• Voor een weekend € 100
• Voor een week € 250

Als de aanhanger in goede staat wordt teruggebracht, krijgt u de borg direct retour.

Praktische zaken

Wij vragen u zichzelf te legitimeren als u een aanhanger bij ons wilt huren. Een geldig rijbewijs is hiervoor voldoende. Als u hulp nodig heeft met aankoppelen van de aanhanger of bij andere zaken staat er altijd iemand voor u klaar!

Wilt u een aanhangwagen huren dichtbij uw woonplaats? Wij verhuren ook aanhangwagens in o.a. Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Badhoevedorp. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Download de brochure met alle informatie over onze aanhangwagen verhuur.