Aanhangwagen huren Badhoevedorp

Staat er binnenkort een verhuizing gepland? Of wilt u iets verplaatsen wat te groot is om in de auto te vervoeren? Wilt u een aanhangwagen huren en bent u woonachtig in Badhoevedorp? Tankstation Zwart in Amsterdam heeft de oplossing voor u.

Wij verhuren verschillende soorten aanhangers. Zo kunnen wij u helpen met het vervoeren van goederen met diverse afmetingen. Bij ons kunnen de aanhangers gehuurd worden als u in het bezit bent van een B-rijbewijs. Een aanvullend E-rijbewijs heeft u niet nodig. U kunt telefonisch contact opnemen om één van de aanhangwagens te reserveren of bij ons binnen lopen. In onze brochure vindt u meer informatie over de verhuur. Tankstation Zwart is gevestigd in Amsterdam. Uiteraard bieden wij mensen uit Badhoevedorp ook graag de mogelijkheid om een aanhangwagen bij ons te huren.

Een gesloten aanhanger of een open aanhangwagen?

Wij verhuren twee soorten aanhangwagens. Gesloten aanhangwagens hebben wij in twee verschillende maten. Wij adviseren om de aanhanger met een huif te gebruiken op het moment dat u machines en/of goederen wilt vervoeren die nagenoeg vocht- en/of stofvrij moeten blijven.
De open aanhangers hebben wij ook in twee varianten voor u beschikbaar.

Beladen aanhangwagen

U dient eraan te denken dat u de aanhangwagen op de juiste wijze belaadt. Het advies is om de lading goed vast of klem te zetten. De lading verplaatst hierdoor tijdens het rijden minder tot niet. De maximale kogeldruk mag 75 kg zijn. Genoeg druk op de kogel is wel belangrijk. Daarom adviseren wij de aanhanger aan de kant van de kogel iets zwaarder te beladen. Indien u zich aan onze adviezen houdt, heeft u het meeste plezier van onze aanhangers. En daardoor heeft u snel en veilig uw goederen op de plaats van bestemming.

Borg voor aanhanger

Als u bij ons een aanhanger huurt brengen wij borg in rekening. De borg voor een dag is € 7, voor een weekend € 100 en een week € 250. U krijgt de borg direct terug als de aanhanger in goede staat wordt teruggebracht.

Praktische zaken huren aanhangwagen in Badhoevedorp

Als u een aanhanger bij ons huurt, dient u zich te legitimeren. Hiervoor volstaat een geldig rijbewijs. Als u hulp nodig heeft met aankoppelen of bij andere zaken staat er altijd iemand voor u klaar!

Wilt u een aanhangwagen huren dichtbij uw woonplaats? Wij verhuren aanhangwagens in o.a. Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Hillegom. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Download de brochure met alle informatie over onze aanhangwagen verhuur.