Oh nee, smartphone kapot! Tankstation Zwart biedt hulp!

Tijd voor een reparatie van uw smartphone

Die irritante barst in het scherm. Een batterij die bijna continu opgeladen moet worden. Een microfoon die hapert of zelfs helemaal kapot is. Tijd voor een reparatie! Alleen de tijd ontbreekt. Kom dan snel naar Tankstation Zwart in Amsterdam. Terwijl u uw auto tankt en even geniet van onze heerlijke koffie met eventueel een versgebakken broodje, repareren onze professionele smartphone reparateurs uw telefoon.

Welk merk smartphone kunnen wij repareren?

Eventueel kunt u hiervoor ook bij ons terecht buiten openingstijden. Bij de repair desk van Tankstation Zwart kunt u terecht voor de meeste merken zoals Apple, Sony, Samsung, Huawei, HTC, Nokia, en LG. Tevens kunnen wij ook uw iPad, iPod en Samsung tablet repareren.

Hoe lang duurt de reparatie van mijn smartphone?

Onze prijzen voor reparatie van tablets en smartphones zijn altijd scherp en eerlijk! De kosten van de  reparatie kunnen wij u eventueel vooraf melden. Bij aankomst wordt uw telefoon direct gerepareerd. Wij streven naar een maximale reparatietijd van 30 minuten. Na analyse door onze technici van de storing van uw tablet of smartphone, kan de reparatie in de meeste gevallen direct worden uitgevoerd. Onze repair desk heeft vrijwel alle benodigde onderdelen op voorraad.

Regulier openingstijden van onze repair desk:

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur.
Zondag is de repair desk gesloten.

Buiten de reguliere openingstijden van onze repair desk:

Het is ook mogelijk om uw kapotte tablet of smartphone buiten de openingstijden in te leveren. Dit kunt u doen bij onze shop. De reparatie hiervan geschiedt dan bij de eerstvolgende gelegenheid. Dus wederom zeer spoedig.

Maandag t/m vrijdag van 06:00 tot 23:00 uur.
Zaterdag en zondag van 07:00 tot 23:00 uur.